WOOLEE - Dušično organsko gnojivo od sirove ovčje vune NPK 9/12,5 – 0 – 5

WOOLEE, 100% organsko gnojivo od peletirane ovčje vune, predstavlja savršen spoj vrhunskih karakteristika. WOOLEE pelete su napravljene od usitnjene i komprimirane ovčje vune, bez ikakvih dodataka. Ovo ekološko gnojivo prirodno sadrži sve makro i mikro nutrijente potrebne za uzgoj zdravog i ukusnog voća i povrća, te ima blagotvoran učinak na sve biljke.

Najvažniji sastojci ovog gnojiva su dušik, fosfor i kalij, poznati kao NPK. Gnojivo je bogato dušikom, koji je ključan za rast bujnih listova i idealan za sve vrste zelenog lisnatog povrća. WOOLEE također sadrži obilje kalija, koji omogućuje razvoj snažnih biljaka otpornih na stresne situacije. Kalij je također bitan za proces fotosinteze i cirkulaciju hranjivih tvari u biljkama. Biljke direktno apsorbiraju hranjive tvari iz ovog gnojiva, što ima dugotrajan učinak od više od pola godine. Postupno oslobađanje hranjivih tvari pomaže rastu biljaka tijekom cijele godine.

WOOLEE peleti imaju svojstva vune koja upijaju vodu, smanjujući potrebu za navodnjavanjem za čak 25%. Također mogu bolje ocijediti višak vode, sprječavajući prekomjerno vlaženje korijena. Peleti se šire i povećavaju količinu kisika u tlu. Na taj način se tlo rahli i prozračuje, što je korisno za rast biljaka, smanjuje potrebu za zalijevanjem i omogućuje optimalno širenje korijena. WOOLEE peleti hrane i alkaliziraju tlo, osim ako je biljka specifično prilagođena izrazito kiselom tlu.

Vlakna WOOLEE peleta su bodljikava vuna koja odbija meko-trbušaste štetočine i ostale nametnike koji pokušavaju prijeći tu barijeru.

WOOLEE peleti poboljšavaju tlo, optimalno hrane vaše biljke i štite ih od puževa i drugih nametnika, istovremeno zadržavajući i štedeći vodu, bez potrebe za umjetnim prozračivanjem tla.

 

Kada i za što koristiti WOOLEE?

WOOLEE je idealan proizvod za njegu biljaka tijekom cijele godine. Napravljen od peleta od ovčje vune, WOOLEE ne samo da hrani biljke, već i obnavlja zemlju na povoljan način. Ovaj univerzalni organski dodatak ima mnogo korisnih primjena.

Prvo, možete koristiti WOOLEE za sve vrste biljaka, voća, povrća i lončanica. On hrani biljke, poboljšava kvalitetu tla te ga čini rahlim i plodnim. Također zadržava vodu, što je posebno korisno u sušnim razdobljima.

WOOLEE je također izvrstan za pripremu tla prije sadnje. Može se koristiti za prihranu iscrpljenog tla krajem ljeta kako bi se biljkama pružila dodatna energija. Također je koristan za kondicioniranje tla kod zamjene kultura.

Osim toga, WOOLEE je pogodan za sve vrste nasada i vrtova. Može se koristiti za malčiranje, što pomaže u očuvanju vlage i smanjenju rasta korova. Također je pogodan za zelene krovove, pružajući biljkama potrebne hranjive tvari.

Nadalje, WOOLEE može poslužiti kao zaštita od puževa i drugih nametnika. Njegova prirodna svojstva odbijaju ove štetnike, čuvajući biljke zdravima i sigurnima.

Ukratko, WOOLEE je višenamjenski proizvod koji će vam pomoći u njezi biljaka tijekom cijele godine. Bilo da ga koristite za hranjenje biljaka, poboljšanje tla ili zaštitu od nametnika, WOOLEE je pravi izbor za vas.

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

woolee.hrWooleekakokoristiti
woolee.hrWoolee gnojivo
woolee.hrGnojidbaizastitamaslinika
woolee.hrPovrcegnojidba
woolee.hrGnojivokucnobilje
woolee.hrWooleeico2
woolee.hrOrgansko gnojivo-3web
woolee.hrOrgansko gnojivo-6 copy
woolee.hrNatural carbon cycle
woolee.hrOrgansko gnojivo-8web
woolee.hrDragica razvojni 17.05.23-11
woolee.hrDijete u vrtu kapulica shutterstock 1793371735 (1)
woolee.hrDijete i povrYe  web shutterstock 1039875124
woolee.hrChildren safe gardening shutterstock 1641184147 (1)
woolee.hrYiYanje ovaca webshutterstock 1586720134
woolee.hrShutterstock 195160550 (1)
woolee.hrPovrYe  za web shutterstock 553662235
woolee.hrYiYanje vune web shutterstock 72429721
woolee.hrWoolee proizvodnja-3
woolee.hrWoolee proizvodnja-2
woolee.hrWoolee proizvodnja-5
woolee.hrWoolee proizvodnja-6
woolee.hrWoolee proizvodnja-7
woolee.hrWoolee proizvodnja-8
woolee.hrHealthy gardening
woolee.hrYiYanje vune web shutterstock 1986357344
woolee.hr2l pelet hr
woolee.hr5l repelent hr
woolee.hr5l repelent eng
woolee.hr2l pelet eng